Aplikime & Informacione

Njoftimet e Fundit

Eventet e Fundit

 • 15

  nntor

  Festa e Verës dhe Gështenjave

  Festa më e madhe tradicionale e Pogradec këtë vit në 26 vjetorin e saj. Aty ku shijohet Verë Buti dhe Gështenja të pjekura. ...

  Qender
  15-11-2020 12:00